Kauplustekett tuli vastu autistlikule poisile, kes sööb ainult kahte asja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Bean McKay on 15-aastane Ameerika poiss, kellel on autism. See muudab ta väga tundlikuks erinevate tekstuuride suhtes ja ainukeseks talle meelepäraseks toiduks on kukkel maapähklivõiga.

Selle aasta veebruaris ostis tema ema Tracy 72 purki maapähklivõid, sest need olid Lidl kaupluses soodushinnaga. Kaheksa kuud hiljem tegi Bean Twitterisse postituse, mis oli suunatud Lidl ketile. Ta selgitas, et tema maapähklivõi varud on kohe otsa saamas ja palus hinda taaskord madalamaks lasta. Ameerika Lidl tiim vastas Beanile, et kui 72 inimest tema Tweeti enda Twitteri lehel jagab, siis saadetakse talle 72 purki maapähklivõid tasuta. Need 72 jagamist tulid väga kiiresti.

Pood tunnustas ta võitu ning järgmiseks pakuti välja, et kui 72 tuhat inimest tema postitust Twitteris jagab, siis saab ta eluaegse varu maapähklivõid, vahendab The Sun.

Beani postitust on praeguseks jagatud 35 tuhat korda, soovime talle palju edu saavutamaks maagiline 75 tuhat, millega kaasneb eluaegne varu maapähklivõid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles