4 pühadetrendi, mida saab peagi igal pool näha

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergei Bobylev / TASS / Scanpix

Igal aastal tõusevad enne jõule ja aastavahetust esile teatud ilutrendid, mis seda hooaega iseloomustavad. Ka sel aastal kalduvad naised oma peovälimusel eelistama moekaid meike ja peorõivad, mida tänavu enim hinnatakse.

Pure Wow edastab Pinteresti pühaderaportist neli kõige olulisemat ilumaailma trendi, millele naised on juba varakult silma peale pannud. Püsi kursis ja proovi isegi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrycja Bociańska (@pbocianska) on

Marjatooni huuled

Tavalisest kirsipunasest minnakse tänavu sammukese edasi ja kantakse pigem vaarikakarva huulevärve, mida on kergem erinevate nahatoonidega kokku sobitada. Nipp: kanna enne huulte värvimist huulepiirile veidi peitepulka, et värv veelgi paremini esile tuleks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Sädelevad küüned

Olgu küüned heledad või tumedad, erkroosad või tumehallid – peaasi, et need kergelt sädeleksid nagu pühadele kohane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stila Cosmetics (@stilacosmetics) on

Metalse läikega lauvärv

Nii nagu küüned, säravad ka laud sel pühadehooajal pidulikult ja peenelt. Tagasihoidlikumad saavad silmalaugudele kanda vaid õige pisut läbipaistvat sära, julgemad võivad katsetada väga dramaatilist säravat suitsusilma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on

Kuldsed juukseklambrid

Pühadeperiood on väga kiire aeg ja mõne ürituse jaoks ei jõua erilist soengut teha. Sel juhul on hea, kui juuksed saab piduliku klambriga kiirelt üles panna ja rohkem polegi vaja vaeva näha. Metalsed juustessejäetavad kammid, klambrid ja lõksud lisavad kiirelt glamuuri ja teevad tavalisest krunnist uhke pidusoengu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles