Michelle Obama paljastab, millega Barack ta ära võlus

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mark Wilson / AFP / Scanpix

Michelle Obama räägib, mis on pikaajalise suhte ja abielu puhul oluline.

Michelle ja Barack Obama abiellusid 1992. aastal ja 2011. aastal jagas Michelle avalikkusega, et nende pika ja õnneliku abielu saladuseks on võrdsus, vahendab Stylist.

«See peab olema tõeline partnerlus ja sa pead tõeliselt-tõeliselt tahtma ja respekteerima seda inimest, kellega sa abielus oled, sest see on raske teekond,» sõnas Michelle toona.

Millega Barack Obama aga Michelle'i esmakordselt kohtudes ära võlus? «Ma arvan, et paljududel inimestel pole selget ettekujutust, mida nad peaksid partneris otsima ja pikka aega polnud ka minul,» rääkis Michelle. «Mis mind Baracki poole tõmbas kui kohtusime, oli fakt, et ta oli juba tõeliselt väljakujunenud isiksus. Meie päris esimestest vestlustest saati, näitas ta mulle, et ta ei kartnud oma hirme ja kahtlusi jagada või et tal polnud kõiki vastuseid,» rääkis Michelle.

«Ta suutis olla koos kellegagi, kellel olid omad kired ja eesmärgid, keegi, kellel olid oma ideed. Tegelikult ta nautis seda. Ja see meeldis mulle,» sõnas Michelle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles