Loe, millistest ebakuninglikest harjumustest Meghan Markle uuel aastal lubas loobuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: POOL / Reuters / SCANPIX

Aasta 2019 on juba nurga taga, mis tähendab seda, et aeg on hakata mõtlema uue aasta lubadustele. Esmalt aga vaatame järele, millised olid Meghan Markle uue aasta lubadused siis, kui ta ei olnud veel kuningliku pere liige.

2016. aastal jagas Meghan oma veebilehel uue aasta lubadusi, nende seas oli kaks päris üllatavat (ja üldse mitte hertsoginnalikku) harjumust. Tõenäoliselt saavad nii mõnedki inimesed ennast siinkohal Meghaniga samastada.

Tema lubadused olid järgnevad:

  • Joosta maratoni
  • Lõpetada küünte närimine
  • Lõpetada vandumine
  • Alustada uuesti prantsuse keele õppimisega

Meghan lisas lubaduste lõppu, et sama nimekiri on peaaegu igal aastal. Naine tõdes, et maratoni pole ta ikka veel jooksnud ja vannub ta endiselt ületöötamise või mõne alkohoolse joogi tagajärjel. Küünte närimine tuleb ette mõnes stressirohkes olukorras, näiteks lennukis turbulentsi ajal.

Raske on ette kujutada Meghanit kuninganna kuuldes vandumas, seega loodame, et nüüd kuningliku perekonna liikmena on ta selle harjumuse lõpuks seljatanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles