Juuksevärv, mis oli sel aastal kõige trendikam ja ka kõige kaunim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hailey Baldwin.
Hailey Baldwin. Foto: Villard/Niviere/SIPA / Scanpix

Kristallid on praegu väga palju populaarsust kogunud. Ilumaailmas on seejuures eriti hinnatud roosa kvarts, millest tehakse aksessuaare ning mille värvitoon on inspiratsiooni andnud ka ühele kõige trendikamale juuksevärvile.

Aasta hakkab vaikselt otsa saama ja tagasi vaadates võib järeldada, et roosa oli juuksevärviga katsetavatel naistel üks lemmikvärv. Me oleme näinud ka mitut staari roosaga mängimas, nende hulgas näiteks Julia Roberts, Constance Wu ja Hailey Baldwin, edastab Pure Wow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Roosa kvarts ei ole nõudlik värv, mis nõuaks erilist soengut ja detailset viimistlust. Pigem ongi lahe, kui juuksejuured on tumedamad, kuid juukseotsad piisavalt heledad, et roosakas toon esile tuleb. Kõik heledate juustega naised saavad selle trendiga kergesti kaasa minna ilma juukseid püsivalt värvimata, sest ajutiselt saab sama värvi ka toonivast šampoonist või juuksemaskist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Constance Wu (@constancewu) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles