Sarah Jessica Parker räägib, mis teda Carrie Bradshaw' tegelaskuju mängimise puhul ärritas

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mike Reed / ZUMAPRESS.com / Scanpix

«Seksi ja linna» staar Sarah Jessica Parker on eelkõige tuntud just Carrie Bradshaw tegelaskujuna ja kuigi võiks arvata, et Cosmopolitani kokteilid, kõrgmood ja mööda New Yorki jalutamine on tore töö, väidab Parker vastupidist. 

Tegelikult teeb Sarah Jessica Parkerile muret, et naisnäitlejaid ja nende rolle ei võeta eriti tõsiselt. Näitlejanna on pidanud seda palju kuulma ka «Seksi ja linna» sarjas Carrie tegelaskuju mängimise eest. 

«Jah, see oli lõbus, aga samal ajal oli see ka väga raske. See oli ikkagi näitlemistöö,» sõnab Parker vastulauseks kõigile, kes arvavad, et tegemist oli lõbusa rolliga. 

Parker selgitab, et Carrie oli väga emotsionaalne inimene. «Ta tegi tonnide kaupa vigu. Ta oli toores ja avatud. Tal olid vead. Ta oli naeruväärne. Ta oli tobe. Ta oli naljakas, ta oli tark. Ta nuttis ja vedas ennast mitu korda üle lävepaku, et jõuda koju. Aga inimesed arvavad, et see ei olnud minu jaoks töö. Ja ma vastan, et ei, mõtle sellele kõigele. Võta aega ja mõtle sellele kõigele. Ja siis küsi minu käest, kas oli lõbus - või tahad sa vestelda tõsiselt teemal, et ma olen näitleja?» põrutas Parker Daily Beasti intervjuus.

Jah, Carrie'le meeldisid küll kingad, talle meeldis Cosmopolitane juua ja moeajakirju lugeda, aga see ei tähenda, et see oleks tema juures olnud kõik.

Tänu meie ühiskonna seksistlikele mõttelaadidele on paljud huvid või tegevused, mida stereotüüpselt seostatakse naistega, ühtlasi ka vähem tähtsad ja tähendusrikkad. Parker rõhutas intervjuus, et kuigi Carrie tegelaskuju oli küll kuulus oma stiilitaju poolest, oli ta ka edukas kirjanik ja kolumnist, sai hakkama keeruliste meessuhetega ja hoidis suurepäraseid sõprussuhteid, kirjutab Stylist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles