Ettevaatust! Hobusesaba kandmine võib sulle karuteene teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Ariana Grande
Lauljanna Ariana Grande Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Igapäevane tugeva hobusesaba kandmine põhjustab peavalu ja võib viia isegi juuste väljalangemiseni. 

Poplauljatar Ariana Grande jaoks on hobusesaba täielik signatuursoeng. Küll aga tunnistas lauljatar Twitteris fännidele, et kannatab hobusesaba kandmise pärast pidevalt peavalude käes, kirjutab Metro. 

Kõige tavalisem reaktsioon sagedasele hobusesaba kandmisele ongi peavalu või migreen. Põhjus peitub selles, et hobusesaba tõmbab pingule peanaha ja näo ümbruses paikned närvid. Eriti tugevalt on valu tunda siis, kui oled ka muidu stressis või pinges. 

Kui sul on paksud juuksed, on peanahk stressi suhtes tundlikum ja pikaajaline hobusesaba kandmine võib põhjustada valu ka kaelas ja seljas. Eriti ettevaatlik tasub olla, kui kannad soengut terve päeva. 

Ekstreemsematel juhtudel võib hobusesaba kandmine põhjustada isegi juuste väljalangemist. Selleks, et probleeme vältida, lase magama minnes juuksed alla ja kasuta juukseõlisid, et juuste eest hoolitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles