Kas tõesti tulevad madala värvliga püksid jälle moodi? (1)

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander McQueen kevad/suvi 2019.
Alexander McQueen kevad/suvi 2019. Foto: Rick Gold/ GOL/Capital Pictures/ Scanpix

Tänavu oktoobris jahmatasid moepublikut uute kollektsioonide seas esitletud püksid, mis olid taas väga madala värvliga, paljastades modellide kõhud. Ja meie arvasime, et see aeg on nüüd möödas!

Viimastel aastatel on vaikselt, aga järjekindlalt teinud ilma just kõrge pihaosaga püksid, mis katavad kenasti ära nii kõhu kui alaselja. Kui vaadata, mis toimus sügisel moelavadel, võib eeldada, et need mugavad ajad on jälle möödas.

Charlotte Knowles kevad/suvi 2019.
Charlotte Knowles kevad/suvi 2019. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Esimesena võis näha madala värvliga pükse Matthew Williamsi Alyxi kollektsioonis, kuid peagi järgnesid talle ka Chanel, Charlotte Knowles, Marta Jakubowski, Courrèges, Versace ja Sacai. Kõige rohkem üllatas aga McQueen, kelle püksid on taas eriti madala vööosaga.

Chanel kevad/suvi 2019. 
Chanel kevad/suvi 2019. Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Miks see nii on, jääb disainerite teada, kuid õnneks on meil kõigil õigus ise valida, milliste trendidega me kaasa läheme ja mida mugavaks või ilusaks peame. Mood on sageli läinud tõusude ja mõõnadega ning nii mõnigi unustusse vajunud trend tuleb mõne aja pärast tagasi tänavatele. Olge siis hoiatatud!

Versace kevad/suvi 2019. 
Versace kevad/suvi 2019. Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles