Pane tähele! Uuring näitab, et just need 7 asja on suurimad erutajad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phaisit Jrienbhasaworn / PantherMedia / Scanpix

Kuigi inimesed ja nende seksuaalsed eelistused võivad olla väga erinevad, tuli seksmänguasju tootva ettevõtte EdenFantasys uuringust välja, mis on seitse suurimat erutajat ameeriklaste jaoks. 

1. Kaelasuudlus

Ameeriklaste jaoks osutus kõige suuremaks erutajaks kaelasuudlus. Ja me ei räägi siinkohal mitte hammustamisest ega «maasikatest», vaid klassikalisest õrnast suudlusest kaelale.

2. Partneri valjuhäälne tunnustus

Kellele ei meeldiks julgustus? Teiseks suurimaks erutajaks ostus partneripoolne sõnaline tunnustus «see meeldib mulle». Sõltuvalt sinu isiklikust stiilist võib see olla otsekohene kiitus või rohkem dirty talk stiilis jutt. 

3. Kui partner mind lahti riietab

Striptiisist suuremaks erutajaks osutus hoopis see, kui partner ise teisel poolel riided seljast võtab.

4. Suuseks

Kuigi suuseks on rohkem tegevus ise kui lihtsalt erutaja, hääletasid ameeriklased selle erutajate tabelis kohale number neli. Huvitav oli tõsiasi, et meestest pidas seda erutavaks 76 protsenti ja naistest 56 protsenti.

5. Partneri lahti riietamine

Tuleb välja, et meile kõigile meeldib oma partnerit lahti riietada. Kui suurem erutaja on see, kui partner sind lahti riietab, siis ka partneri lahti riietamine on parajalt seksikas.

6. Kõrva näkitsemine

Kõrvad on väga tundlikud, nii et pole ime, et kõrvadega seotud tegevused erutavad on.

7. Ilus pesu

Tuli välja, et suur hulk mehi kui ka naisi leidis, et ilus pesu on erutav, kirjutab Bustle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles