Usu või ära usu! Moemaailma kuumimad saapad on inimnaha pikendus

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanada bränd Fecal Matter on toonud ellu saapad, mis näevad välja täpselt nagu inimese nahk. Disainerid usuvad, et see on meie tulevik.

Fecal Matter on Kanada päritoluga moebränd, mis on tuntud oma šokeerivate ja fantaasiarohkete Instagrami postituste poolest. Uued inimnahka meenutavad saapad on aga brändi ajaloos midagi enneolematut.

Saapad olid esialgu vaid fototöötlusprogrammi looming, kuid disainerid Hannah Rose Dalton ja Steven Raj Bhaskaran otsustasid need ka päriselt ellu tuua. Videotelt on näha, et nende saabastega on tasakesi isegi võimalik kõndida.

Hirmuäratavate saabaste hind algab 10 000 dollarist ja iga paar valmistatakse silikoonist spetsiaalselt kandja jalgade järgi, pidades silmas kõiki iseärasusi.

Disainerid usuvad, et tänu tehnika arengule, sotsiaalmeedia mõjule ja keha moonutamisele, näevad inimesed tulevikus just sellised välja, kirjutab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matieres Fecales (@fecalmatterworld) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles