Reklaam ja tegelikkus: internetist tellitud kleidil olid meetrised varrukad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fran Watts.
Fran Watts. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency / Scanpix

Naine sai väga suure ja ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui PrettyLittleThing veebipoest tellitud kleiti selga proovis ja selle varrukad põlvistki allapoole venisid.

29aastane inglanna Fran Watts maksis musta väikese kleidi eest 25 naela ehk veidi üle 28 euro. Reklaamfotol on selgelt näha, et kleit paljastab õlad ja varrukad on efektselt pikad. Fran ei oleks aga kuidagi osanud arvata, et need tema kätest kaks korda pikemad võiks olla.

Fran Watts.
Fran Watts. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency / Scanpix

Kui pakk kohale jõudis, proovis Fran oma viis minutit kleidivarrukaid õigesti sättida, et kleit kuidagi kantav oleks. Kuna see nägi tema seljas niivõrd naljakas välja, tegi ta endast paar pilti, edastab The Sun.

Pretty Little Things kleit.
Pretty Little Things kleit. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency / Scanpix

«Esialgu proovides sattusin nii segadusse,» rääkis naine. «Läksin tagasi sellele veebilehele, et pildilt kontrollida, kas varrukad tuleks kuidagi kokku voltida. Igalt poolt mujalt oli kleidi suurus täpselt paras, kuid probleem oli just kätega. Üritasin neid viis minutit kokku voltida, aga see oli ebamugav ja nägi väga imelik välja. Ma ei ole ärritunud, minu meelest oli see hirmnaljakas!»

Fran Wattsi postitus.
Fran Wattsi postitus. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

Fran postitas endast tehtud fotod Twitterisse. Enda sõnul ei teinud ta seda sugugi paha pärast ja võttis asja naljaga. Foto juurde kirjutas ta kommentaariks, et mäletab nüüd, miks veebist ostmist nõnda palju vihkab.

PrettyLittleThing võttis kärmesti naisega ühendust, palus avalikult vabandust ja maksis talle raha tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles