Kindlasti tasub ka mõelda, kui kaua pulmapidu kesta võib. «Mõnes kohas on selles osas piirangud ja lõpetama peab kas keskööl või juba ennem seda. Küll on aga pruutpaare, kes teavad, et pidu kestab varajaste hommikutundideni. Kui see jääb peokohaga täpsustamata võib see valmistada hiljem kurvastust. Näiteks enda klientidele olen alati öelnud, et meil võib soovi korral ka peale keskööd pidu jätkuda.» Tähele tasuks aga panna, et mida pikem sündmus, seda rohkem vajatakse ka toitu. Sellega tuleb Tomsoni sõnul juba varakult eelarves arvestada. Mõttekas on ka kohe alguses peopaigaga läbi rääkida, millal saab ruumis alustada ettevalmistustega – kas see kuulub hinna sisse või lisandub lisatasu? See tuleks täpsustada kohe alguses, et ei tekiks arusaamatusi.
«Vahel võib esialgne pakkumine ruumidele tunduda küll soodsam, kui mõnes teises kohas, kuid hiljem selgub, et seal puudub soovitud tehnika/valgustus ja mööbel, mille lisaks rentimine võib kokku tulla kordades suurem kui algne pakkumine,» selgitab Tomson.
Maitsev toiduvalik paneb i-le täpi!
Üks olulisemaid osi pulmapeol on loomulikult söök ning kindlasti peaks olema eelnevalt võimalus pakutavaid toite degusteerida ja menüü koostamisel kaasa rääkida.
«Tavaliselt pakutakse tervituseks ja õnnitluste kõrvale vahuveini ja paari sobivat suupistet. Seejärel ootab peosaalis laual külalisi suupistevalik, millele järgnev vastavalt pruutpaari soovile kas siis buffet-stiilis või käikudena õhtusöök. Peale seda on loomulikult õhtu naelaks tordi lõikamine. Mõned paarid eelistavad lõigata lahti vaid väikse tordi neile kahele ja külalistele pakutakse kas erinevaid hõrgutisi magustoidu laualt või siis serveeritakse juba lahtilõigatud tordiviilud igaühele eraldi,» jagab Tomson soovitusi.