12 asja, mida mehed naiste puhul kunagi ei mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scanpix

Mehed ja naised on erinevad ning on asju, mis jäävad vastassugupoole juures igavesti mõistmatuks. 

1. Naine võib sõprade üle kaevata, aga mees mitte.

Kui naine on oma sõprade peale pahane ja kurdab muret mehele, ei ole see kutse arutelule. Mehe ülesandeks on lihtsalt kuulata ja olla toetav. Kui mees nõustub ja ütleb naise sõprade kohta midagi halvasti, võtab naine seda isikliku solvanguna. Sama käib emade kohta, kirjutab BestLife.
 

2. Naine ei vaja tingimata nõu. 

Meestel on loomulik instinkt parandada asju, mis on katki. Kui naine kurdab oma muret mehele, tekib mehel automaatselt soov olukord lahendada või vähemalt võimalikke lahendusi välja pakkuda. Tihti aga ei vaja naised nõu. Nad saavad ka ise probleemi lahendamisega hakkama, aga nad tahavad lihtsalt, et mehed nad ära kuulaksid.
 

3. «Kas see teeb mind paksuks?» ei ole küsimus.

Kui naine küsib mehe käest, et kas mingid riided teevad ta paksuks, on vastus alati «ei, sa näed väga hea välja». Alati.
 

4. Lilled on alati hea idee.

Naistele lillede viimiseks ei ole vaja spetsiaalset tähtpäeva ega kindlat põhjust ja pole olemas sellist asja nagu «liiga palju lilli». 
 

5. Rämpstelevisioon on lõõgastav.

Naised teavad, et rämpstelevisioon pole isegi televisioon, aga vahel võib selliste saadete vaatamine olla sama lõõgastav kui näiteks massaaž. 
 

6. Käekotid ei ole võrdsed.

Naistel on vaja erineva suuruse, lõike ja värviga käekotte erinevateks puhkudeks. Neid ei saa omavahel võrrelda.
 

7. Juhiste küsimine ei ole märk kaotusest.

Kui enamik mehi sõidaks ilmselt tee küsimise asemel parema meelega kaljult alla, siis naiste jaoks ei ole juhiste küsimises midagi häbiväärset. Kui nad on eksinud, küsivad nad nõu.
 

8. Rinnahoidjad võivad maksta rohkem kui meeste kingad.

Hea rinnahoidja on naise jaoks investeering ja tihtipeale on hea rinnahoidja üpris kallis. Kui rinnahoidja istub kehvasti seljas, pigistab kuskilt või on muidu ebamugav, pole oluline, millised on teised riided, sest naine tunneb ennast ikka ebamugavalt. 
 

9. Rinnahoidja ära võtmine on alati kergendus.

Jah, isegi väga kalli rinnahoidja, mis istub perfektselt. Selles lihtsalt on naiste jaoks midagi nii vabastavat, kui koju jõudes saab rinnahoidja ära võtta.
 

10. Riietel on sentimentaalne väärtus.

Vahel on naistel raske vanadest riideesemetest loobuda, sest neil on sentimentaalne väärtus ja iga esemega kaasnevad mälestused, millest naised ei ole veel valmis lahti laskma.
 

11. Romantilised žestid on olulised.

Kuigi naised naudivad väga mõnusat ajaveetmist oma kallima seltsis, on meil kõigil alateadlik soov kogeda suuri ja romantilisi žeste nagu filmides. Isegi, kui need natukene piinlikkust valmistavad. 
 

12. Kui asi näeb hea välja, ei ole mugavus oluline. 

See kehtib kõigi riiete kohta, aga eriti kingade. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles