Pettunud pruutneitsile esitati tüdrukuteõhtu eest arve

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Pole mingi saladus, et tüdrukuteõhtud võivad olla üsna kulukad ettevõtmised ning üldjuhul panevad selle korraldajad osalejatega rahad kokku, et peoõhtul ei peaks väljaminekute pärast muretsema. Kuid kes oleks võinud arvata, et arve võidakse esitada ka pärast?

Nii juhtus ühe pettunud Redditi kasutajaga, kellele esitati takkajärgi väga veider ja ülidetailne arve. Naise telefoni laekus arve, kus olid sendipealt ära jagatud tehtud kulutused, näiteks makroonid, arbuus, šampus, taldrikud ja isegi salvrätid.

Mõned foorumikasutajad olid arvet vaadates segaduses, märkides, et kui peol nii vähe raha alkoholile kulutati, ei saanud see väga hea pidu olla. Arve saanud naine nõustus – pidu polnud väga hea, kuid oli kokkulepe, et kõik toovad oma alkoholi kaasa. Peol aga selgus, et nad pidid ka pruudi alkoholi eest maksma.

Foto: Redditi kasutaja

«Pidu polnud üldse lõbus,» kurtis naine. «Pruut püüdis korraldada täiuslikku pidu, see aga tundus ebaloomulik ning jättis rohkem äritehingu mulje.»

Kättemaksuks aga läheb külaline kindlasti pulma ning on lubanud sealse söögi söömisega tehtud kulutused «tagasi teenida».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles