Kuningliku paari fotograaf õpetab, kuidas saada ideaalne perepilt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: / PA Wire/PA Images

Alexi Lubomirski on teinud pilte nii Beyoncest kui Blake Livelyst, kuid kui ta sai kõne prints Harry ja Meghan Markle'i kihluspildi palvega, ei suutnud ta seda esiti uskuda.

Alexi meenutab, et prints Harry ja Meghani kihlusfotode pildistamise päev oli väga külm ning nõnda sündis kuulus mustvalge lähivõte, kus prints oma tulevase ümber jakki hoiab. Lugematul arvul kuulsustega koostööd teinud fotograaf jagab näpunäiteid, kuidas saada häid perepilte.

Hoia loomulikuna

Pilte tehes võib kergelt unustada piltide eesmärgi - mälestuse. Lõbutsege! Ärge muretsege, et lapsed end ära määrivad või nägusid teevad. Sa ilmselt vaatad tulevikus neid pilte ning armastad neid pilte seda rohkem.

Ole innukas klõpsija

Kui teed pilti mõnest erilisest hetkest, klõpsi järjest kasvõi 50 pilti. Küll hiljem pilte vaadates leiad sealt selle, mida otsid. Ehk mõnel pildil naerab keegi südamest või on lihtsalt väga loomuliku naeratusega.

Liikuge

Alexi räägib, et laseb lapsi pildistades neil tihti kaamera poole joosta ning pildistab neid siis. See meetod on hea mitmel põhjusel. Lapsi pildistades paneb see nad naerma ning täiskasvanutelt võtab ära jäikuse ja mõtte pildistamisest.

Räägi

Kui teed kellestki pilti, ära ole vait. Pole midagi hullemat, kui oodata ja poseerida tummale fotograafile. Tasub julgustada ning suunata pildistatavaid. See aitab neil tunda end enesekindlamana ning saad parema pildi.

Õpi valgust kasutama

Ole sa modell või ei, otse ülevalt tulev valgus muudab inimese ja pildi kohutavaks. Pildid näevad üldiselt parimad välja pärastlõunase valgusega või päikeseloojangul, kui valgus tuleb madalamalt. Lisaks on hea koht pildistamiseks puude all. Varjud muudavad valguse pehmeks ning ka taust on huvitav.

Foto: HANDOUT / REUTERS

Allikas: DailyMail
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles