Et saaksime selle temperamentse ning siiruviirulise maa köögist siin koduses Eestis olles veidi osa, jagab Eesti Korea kultuuriühingu esimees Arina Han jagab Koreas väga kuulsat porgandisalati retsepti.
2 tl 30-protsendilist äädikat
rohelist kinza't, tilli oma äranägemise järgi
musta pipart ning teravat pipart (kokku ca 20 gr)
Puhasta porgand ja riivi. Seejärel lisa sool. Kõik ülejäänud koostisosad - pipar, küüslauk, roheline ning kurk - tuleb hakkida. Prae paprika sibulaga läbi ning lisa kuumale õlile teravat punast pipart. Peale pliidilt võtmist, st kõige viimasena lisa küüslauk ja salat ongi valmis!
Mõnusat katsetamist ning särtsakaid maitseelamusi!
* Septembrikuu on käesoleval Euroopa kultuuripärandiaastal rahvuskultuuride kuu ning hea võimalus Eestis elavate erinevate rahvuste toitude valmistamiseks ja nautimiseks.