SÕBRANNA TESTIB. Kui head on sügisel lettidele jõudnud ilutooted?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Uus hooaeg on alanud ning see tähendab, et ka ilumaastik on suvisesest lummast ärganud. Milliseid põnevaid uudistooteid võib poelettidelt leida? Sõbranna otsis need välja ja proovis omal nahal järele!

D'Difference 4D Anti-Redness öökreem. 

Nime taga Anti-Redness Night Cream peitub tootjate sõnul üks võimas vägilane, mis katsetanute jutu järgi teebki naha tugevamaks ja nahatooni ühtlaseks. Tugev nahk on vastupidav keskkonna mõjudele ja selle loomulik kaitsevõime on nii hea, et nahk ei tujutse, kui väliskeskkonnas midagi muutub. Samuti muutub väiksemaks vajadus kreemi pidevalt nahale määrida.

SÕBRANNA TESTIB: tihe, rikastav ja toitev kreem. Pole veel jõudnud piisavalt kaua kasutada, et saaks kinnitada, kas see ka tõesti punetust vähendab, kuid öökreemiks sobib see suurepäraselt. Üsna sageli ärkan hommikuti kuivava nahaga, eriti kütteperioodil, kuid praegu pole seda olnud. Ainsa miinusena toon välja, et kreemil puudub igasugune lõhn - tean, et paljud seda eelistavadki, kuid mina isiklikult tahaks, et kreem natuke siiski ka lõhnaks. Ja kuigi ma täpselt ei tea, milline peaks olema tugev näonahk, siis praegu peeglisse vaadates võib rahule jääda!

Batiste Instant Hair Refresh 2-in-1 kuivšampoon.

Suurbritannia number üks Batiste kuivšampoon lubab taltsutada rasvased juuksejuured ning anda ilmetutele ja väsinud kiharatele uue hingamise, sära ja värskuse vaid mõne hetkega.

SÕBRANNA TESTIB: pakend lubab nähtamatut tulemust, kuid erinevalt teistest kuivšampoonidest, mida olen varem proovinud, jätab see pähe sootuks rasvase kihi - asi, mida kuivšampoonilt ei ootaks. Juuksed on üsna kleepuvad ja vastikud, tunne pole hea, aga hiljem fotodelt vaadates ei paista tulemus kõige hullem. Siiski kasutama ei kutsu, jätaks vaid hädaolukordadeks.

Essence Metal Shock küünepuuder ja pealislakk

Küünepuudrid lubavad luua küüntele metalse, peeglitaolise läike. Küüneentusiastide hulgas on sellised puudrid laialt levinud olnud ning tänu Essence'ile on need ka Eesti turul saadaval. 

SÕBRANNA TESTIB: kasutajamugavust nende toodete puhul oodata ei tasu — potsiku avamisel tõuseb puuder kõikjale lendu ning kuigi seda soovitatakse peale kanda sõrmeotsaga, ei taha see pärast enam kätelt maha tulla ning ka pärast pesu säras mu nahk hõbedaselt. 

Peale kantud puuder näeb tõepoolest üpriski efektne välja, kuid täielikult ühtlast kattuvust mul saavutada ei õnnestunudki. Lõpu rikkus aga ära spetsiaalne pealislakk, mis puudrikihi peale kanda tuleb: tegin mitu katseringi ning igal korral hakkas see mitmel küünel kokku tõmbama ning jättis järele imeliku kortsulise mustri. Rohkem Metal Shock end kasutama ei kutsu, sest lakk muudab kogu vaeva asjatuks ning puudri enda pealekandmine on samuti ebameeldiv selle lenduvuse tõttu. 

Essence the Gel küünelakid 

Innovatiivse värvitehnoloogiaga küünelakid lubavad küüntele uskumatult kauakestva maniküüri ja geeli sära.

SÕBRANNA TESTIB: lakk kattis hästi ning teist korda pealekandmine ei ole isegi vajalik. Samuti on laki pintsel meeldivalt lai, mis tähendab, et küüs saab lakitud ühe tõmbega. Jään hea meelega neid kasutama.

Essence Ultra Last Instant Colour huulepulk

SÕBRANNA TESTIB: mulle väga meeldis huulepulga 14 toon ja katvus, aga kahjuks hakkas värv huultel murenema ning paar tundi hiljem nägin välja, nagu oleks mu huuli tabanud lööve. Uuesti kasutama ei kutsu.

Essence huulepulk ja -pliiats + huuleläige Colour Boost

SÕBRANNA TESTIB: tõsiselt head tooted! Tavaliselt kasutan mugavamaks päevaks vaid huulepliiatsit ja -pulka, aga pidulikumal puhul lööb läige mati huulevärvi kenasti särama. Huulepulk püsib hästi peal ka süües ja juues ning minu hämmastuseks ei muuda see huulepulk huuli kuivaks. Tihti muudavad huulepulgad huuled kuivaks ja siis kipub huulevärv tükki minema. Kindlasti kuuluvad need tooted minu uute lemmikute hulka.

Placent Activ šampoon ja palsam

Placent Activ shampoon sisaldab 100 protsenti naturaalset platsentaektrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonnamõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Stimuleerib juuste kasvu. Rikas aminohapete poolest. Platsentaekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse. 

SÕBRANNA TESTIB. Olen varem kasutanud Placent Activi ampulle, mis töötasid juuksekasvu heaks tõesti hästi - pea oli varsti täis «beebijuukseid». Sama efekti olen märganud ka mõneajase šampooni ja palsami kasutamise järel. Šampoon jätab juuksed kuidagi raskeks, mis samas tekitab efekti, nagu olekski juba rohkem juukseid. Siiski tuleb juuste puhtaks saamiseks rohkem vaeva näha ning teinekord ka kaks korda pesta.

Herbalife Skin 5 kaitsekreem 

Pakub nahale kauakestvat niisutust ja kaitset UVA/UVB kiirguse eest. Aitab vähendada miimilisi ja vananemisega kaasnevaid kortse kõigest 7 päevaga. Nahk on 8 tunni jooksul 2 korda rohkem niisutatud. Nahk näeb välja säravam ja siledam kõigest 7 päevaga. Kaitseb nahka UVA/UVB kiirguse eest.

SÕBRANNA TESTIB. Tõeliselt mõnus kreem! Ei jäta nahka rasvaseks, kerge peale kanda ning koheselt on säravam ja värskem tunne. Üks mu lemmikpäevakreeme, mida olen iial katsetanud. Boonusena hea lõhn - kuigi olen tundliku nahaga, ei meeldi mulle, kui kreemidel üldse lõhna pole. Herbalife on lahendanud asja diskreetse, kuid siiski värske aroomiga.

John Frieda Sheer Blonde šampoon ja palsam

Briljantset sära andev šampoon blondidele juustele. Purustatud pärleid sisaldav šampoon parandab valguse peegeldust juustel, et tuua esile heledam ja säravam blond toon.

SÕBRANNA TESTIB. Olen elus palju blondidele mõeldud šampoone testinud, kuid nii kohest ja suurepärast mõju ei ole varem täheldanud. Juuksed veiklevad imeliselt, on pehmed ja siidised ning kogenematule silmale võib isegi jääda mulje, nagu oleksin just juuksuris värvi värskendamas käinud. 10/10, igal juhul soovitan!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles