Ain-Villu Parvet: mõõdukas passiivsus aitab naisi voodisse saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Parvet
Villu Parvet Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Skandaalne kinnisvaraarendaja, ka pornofilmiäris toimetanud Ain-Villu Parvet (31), kes on nüüd «kodustatud» ehk kihlatud Eret Koppeliga, rääkis ajakirjale Kroonika antud intervjuus, kuidas on tal varem õnnestunud naisi ära rääkida.
 

«Üks lähenemine, mis väga hästi toimis, oli see, et suutsin olla lihtsalt piisavalt passiivne. Kui naine saatis sõnumi, vastasin paari tunni pärast. Kui helistas, ei võtnud kohe vastu, vaid helistasin hiljem tagasi. Olukordades, kus värskelt tuttav naine midagi koos teha soovis, ütlesin sageli, et «kahjuks on mul väga kiire». Samuti, kui naine näiteks küsis: «Kas sa kutsud mind juba enda juurde külla?», vastasin stiilis: «Ära parem loodagi, nii lihtsalt need asjad ka ei käi…».

Parveti sõnul töötas selline mõõdukas passiivsus tihtipeale parodoksaalselt hästi tema kasuks - tüdrukud jõudsid selle tagajärjel enda algsest plaanist tunduvalt kiiremini voodisse, seda hiljem ise tunnistades.

Mees tõdes samuti, et ühel tõelisel pahal poisil on naise suhtes väga lihtne passiivsust üles näidata ja piisavalt kättesaamatu olla, sest ta tegeleb samal ajal lihtsalt kellegi uue sebimisega, kelleks võib osutuda isegi tolle naise sõbranna, õde, tütar või miks mitte ka ema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles