18. september 2018, 11:40
Sisuturundus
Valged aedoad krevettide, punase sibula ja tomatiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogus: 8 portsjonit
Kalorid: 119 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
Sulatage krevetid ja vajadusel puhastage. Lõigake tomatid väikesteks kuubikuteks ning sibul rõngasteks.
Kupatage oad keevas soolvees. Kurnake ja keetke krevetid samas vees.
Segage oliiviõli sidrunimahlaga. Maitsestage soola ja pipraga.
Võtke portsionite tegemiseks madalad klaasid. Laduge oad, seejärel tomatiga segatud krevetid madalatesse klaasidesse. Kõge peale asetage sibularõngad. Lisage kaste ning kaunistage peterselliga.
Soovitused
Krevette ja ube on parem tarbida soojana – piisab, kui panete need keevasse soolasesse vette 2-3 minutiks. Võimaluse korral proovige neid suupisteid valmistada grillitud krevettidega.
Koostisosad
Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk (310 g)
Krevetid 200 g
Punane sibul 1 tk
Tomatid 2 tk
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi
Petersell 3 oksa