Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Valged aedoad krevettide, punase sibula ja tomatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

Kogus: 8 portsjonit
Kalorid: 119 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.

Valmistusviis

Sulatage krevetid ja vajadusel puhastage. Lõigake tomatid väikesteks kuubikuteks ning sibul rõngasteks.
Kupatage oad keevas soolvees.  Kurnake ja keetke krevetid samas vees.
Segage oliiviõli sidrunimahlaga. Maitsestage soola ja pipraga.
Võtke portsionite tegemiseks madalad klaasid. Laduge oad, seejärel tomatiga segatud krevetid madalatesse klaasidesse. Kõge peale asetage sibularõngad. Lisage kaste ning kaunistage peterselliga.

Soovitused

Krevette ja ube on parem  tarbida soojana – piisab, kui panete need keevasse soolasesse vette 2-3 minutiks. Võimaluse korral proovige neid suupisteid valmistada grillitud krevettidega.

Koostisosad

Valmis aurutatud valged oad, 425 ml 1 purk (310 g)
Krevetid                             200 g
Punane sibul                       1 tk
Tomatid                              2 tk
Sidrun                                1 tk
Oliiviõli                               3 spl
Sool                                   maitse järgi
Pipar                                  maitse järgi
Petersell                             3 oksa

Copy
Tagasi üles