Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Ananassi-rohelise oasalat greibiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 88 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.

Valmistusviis

Koorige greip ja eemaldage viljaliha kelmed, lõigake iga lõik veel 2-3 osaks.
Puhastage ka ananass ja lõigake õhukesteks ketasteks.
Pruunistage ananassi , oakaunu, terved tšillipipra kaunad ja hakitud peterselli umbes 10 minutit oliiviõlis. Lisage soola ja pipart maitse järgi.
Laduge salat kihtidena: ananass, oad, ananass, oad, greip. Kaunistage tšillipipraga. Kastke pealt väikese koguse sidrunimahlaga.

Soovitused

Et ananass saaks kiirelt puhastatud, tuleb eemaldada vilja ülemine osa. Seejärel lõigata allesjäänud ananass risti neljaks osaks, misjärel igalt osalt eemaldada koor ning puine südamik.

Koostisosad

Greip                                                  2 tk
Ananass                                              400 g
Valmis aurutatud valged oad, 400g           1 pakend
Tšillipipar                                            2 tk
Sidrun                                                 1 tk
Oliiviõli                                                3 spl
Sool                                                    maitse järgi
Pipar                                                   maitse järgi

Copy
Tagasi üles