18. september 2018, 11:35
Sisuturundus
Ananassi-rohelise oasalat greibiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 88 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
Koorige greip ja eemaldage viljaliha kelmed, lõigake iga lõik veel 2-3 osaks.
Puhastage ka ananass ja lõigake õhukesteks ketasteks.
Pruunistage ananassi , oakaunu, terved tšillipipra kaunad ja hakitud peterselli umbes 10 minutit oliiviõlis. Lisage soola ja pipart maitse järgi.
Laduge salat kihtidena: ananass, oad, ananass, oad, greip. Kaunistage tšillipipraga. Kastke pealt väikese koguse sidrunimahlaga.
Soovitused
Et ananass saaks kiirelt puhastatud, tuleb eemaldada vilja ülemine osa. Seejärel lõigata allesjäänud ananass risti neljaks osaks, misjärel igalt osalt eemaldada koor ning puine südamik.
Koostisosad
Greip 2 tk
Ananass 400 g
Valmis aurutatud valged oad, 400g 1 pakend
Tšillipipar 2 tk
Sidrun 1 tk
Oliiviõli 3 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi