Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Lambalihasupp kikerherneste ja värske tomatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 176 kcal
Ettevalmistusaeg: 25 min.

Valmistusviis

1. Lõigake sibul ja värsked tomatid väikesteks kuubikuteks.
2. Kuumutage kastrulis taimeõli, pruunistage sibul 2–3 minutit. Lisage hakkliha, praadige suurel kuumusel pidevalt segades 2–3 minutit.
3. Valage juurde puljong, laske keema. Keetke tasasel kuumusel vahtu eemaldades 4–5 minutit.
4. Lisage purustatud küüslauguküüs, mesi, värsked tomatid, kikerhernes, hmeli-suneli maitsesegu.  Keetke tasasel kuumusel 4–5 minutit. Maitsestage soola ja pipraga oma maitse järgi.

Soovitused

Valmistage supp eelmisel õhtul. Kõik lihasupid, mis on kauem seisnud, omandavad parema maitse.

Koostisosad

Valmis aurutatud kikerherned, 425 ml 1 purk
Lambahakkliha                                400 g
Lihapuljong                                    600 ml
Sibul                                             2 tk
Tomatid                                          2 tk
Küüslauk                                        1 küüs
Taimeõli                                         2 spl
Mesi                                              2 spl
Hmeli-suneli maitseainesegu               1 tl
Pipar                                              maitse järgi
Sool                                               maitse järgi

Copy
Tagasi üles