Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Tuunikala filee valge aedoa ja pestokastmega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

Kogus: 2 portsjonit
Kalorid: 120 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.

Valmistusviis

Kuumutage oad kuival pannil. Jagage aedoad pooleks: üks osa lööge blenderiga vahtu ja segage 1 supilusikatäie pesto kastmega, segage läbi järelejäänud  aedoaga, lisage peeneks hakitud basiilik.

Tuunikala filee maitsestage soola ja pipraga ning pruunistage mõlemalt poolt 2-3 minutit.

Tõstke taldrikule pruuniks praetud filee, kõrvale garneering, kastke filee pesto kastmega ja kaunistage taldrik sidrunilõikudega.

Soovitused

Selles toidus võib tuunikala filee asendada ükskõik millise valge kalaga.

Koostisosad

Valmis aurutatud valged oad, 425 ml    1 purk
Tomat                                             1 tk
Sibul                                               1 tk
Aedseller                                          1 vars
Sidrun                                              1 tk
Pesto kaste (soovitatavalt kodune)        2 spl
Basiilik                                               3 oksa
Sool                                                  maitse järgi
Pipar                                                 maitse järgi

Copy
Tagasi üles