17. september 2018, 08:59
Sisuturundus
Läätse-juurvilja supp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 80 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.
Valmistusviis
Lõigake porgand, sibul ja seller väikesteks kuubikuteks ning pruunistage keskmises kastrulis koos küüslauguga 10 minutit.
Lisage läätsed ja küpsetage veel 3-5 minutit.
Valage peale 1000-1200 ml vett, laske keema, maitsestage soola ja pipraga, lisage peeneks hakitud maitserohelist - supp on valmis!
Soovitused
Valmistada supp kalaga on lihtsamast lihtsam! Lisage keevasse suppi karp konserveeritud lõhe.
Koostisosad
Valmis aurutatud läätsed, 425 ml 2 purki
Aedseller 2 vart
Porgand 1 tk
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Petersell 3 oksa
Oliiviõli 2 spl
Sool maitse järgi
Pipar maitse järgi