Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Läätse-juurvilja supp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

Kogus: 4 portsjonit
Kalorid: 80 kcal
Ettevalmistusaeg: 20 min.

Valmistusviis

Lõigake porgand, sibul ja seller väikesteks kuubikuteks ning pruunistage keskmises kastrulis koos küüslauguga 10 minutit.
Lisage läätsed ja küpsetage veel 3-5 minutit.
Valage peale 1000-1200 ml vett, laske keema, maitsestage soola ja pipraga, lisage peeneks hakitud maitserohelist - supp on valmis!

Soovitused

Valmistada supp kalaga on lihtsamast lihtsam! Lisage keevasse suppi karp konserveeritud lõhe.

Koostisosad

Valmis aurutatud läätsed, 425 ml  2 purki
Aedseller                                   2 vart
Porgand                                     1 tk
Sibul                                          1 tk
Küüslauk                                   1 küüs
Petersell                                    3 oksa
Oliiviõli                                      2 spl
Sool                                          maitse järgi
Pipar                                         maitse järgi

Copy
Tagasi üles