7 nippi: spikerda Meghan Markle’i pealt, kuidas fotodel hea välja näha

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment / Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle on üks kõige sagedamini pildistavaid naisi maamunal. Sõltumata sellest, kas ta vaatab sportmängu või käib mõnel heategevusüritusel, näeb ta alati väga kuninglik ja väljapeetud välja. Ülifotogeenselt naiselt on teistelgi palju õppida.

Ta ei kanna liiga palju meiki

Meghan Markle eelistab tugevale jumestusele loomulikku kuma. Hertsoginna pikaajaline meikar Daniel Martin on avaldanud, et kannab strateegiliselt naise silmade alla ning põsesarnadele kuldset särapuudrit, kirjutab Pure Wow.

Sussexi hertsoginna.
Sussexi hertsoginna. Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images

Ta ei lähe soengutega liiale

Meghani soengud ei ole jäigad ja detailidega ülekoormatud. Enamasti kannab ta nägu raamivaid lainelokke, mis teevad põsed peenemaks. Markle’i endine stilist on öelnud, et tema juuste silumiseks ja läike andmiseks kantakse neile keratiiniga juukseseerumit.

Tema stiil on pealaest jalatallani läbi mõeldud

Enamasti kannab hertsoginna hästilangevaid monokroomseid komplekte, mis teevad teda näiliselt pikemaks. Sageli on teha piha ümber vöö, mis saleda figuuri hästi esile toob ja jätab temast hea mulje olenemata sellest, mis nurga alt teda pildistatakse.

Meghan ja Harry.
Meghan ja Harry. Foto: POOL NEW / REUTERS

Ta eelistab julgeid värve

Kui tahad fotograafi jaoks mõnel üritusel ilma paista, vali kirgas kollane, kommiroosa või eresinine ja oledki õhtu täht. Jalga pane nahavärvi kingad, mis teevad su jalad pikemaks.

Ta hoiab keha poseerides teatud nurga all

Otse fotograafile poseerides hoiab Meghan enamasti üht jalga teise ees, toetades keharaskuse eesolevale jalale, et üks külg pisut rohkem eespool oleks. Selleks, et nõnda poseerimine ei tunduks liiga kunstlik, ära pane käsi puusa ja lase neil vabalt kõrval rippuda.

Meghan Markle ja Kate Middleton.
Meghan Markle ja Kate Middleton. Foto: POOL / REUTERS

Istudes sätib ta jalad kõrvale

Meghan Markel õppis varakult Kate Middleotni pealt, kuidas tuleb kuningakoja naistel istudes jalgu hoida. Selleks kallutavad nad jalad ühele poole ja hoiavad puhkluu kohalt üksteis peal. Seelikut kandes tulebki naistel nii istuda, pealegi teeb see jalad pildil saledaks.

Ta naeratus tuleb iseenesest

Meghan Markle särab fotodel nii eriliselt seetõttu, et ta ei sunni end iga hinna eest naeratama. Tema naerusuu on lõõgastunud ja vaba. Isegi kõrgetel kontsadel ja rangetes kleitides näeb ta tänu oma loomulikule naeratusele lõdvestunud välja. Kui tunned, et su naeratus võiks liiga tehislik välja näha, siis ära hakka end liialt sundima. Mõtle millelegi naljakale ja toredale, lase end vabaks ja rõõm paistab ise su näost välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles