Noor ema näitab, milline näeb välja kolmikuid ootava naise kõht

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võimalus kolmikuid saada on väga väike, üks 4400 kohta. Seetõttu võib taanlannat Mariat väga õnnelikuks pidada. Maria ja tema abikaasa Anders on juba kaheaastase poja vanemad, kuid kohe-kohe on nende perre sündimas veel üks poeg ja kaks tütart.

«Milline teekond see on olnud!» edastab Bored Panda Maria sõnu. «Alates šokist, kui saime teada, et ootame kolme last, kuni inimeste reaktsioonideni, kuni arvukate tervisekontrollide ja uuringuteni ning kõikide ettevalmistusteni selleks elumuutvaks sündmuseks. Selles ei ole mitte midagi tavapärast.»

Noored vanemad hakkasid juba raseduse alguses tegema Maria kõhust pilte, et neid saaks iga kuu omavahel võrrelda. «Mul on nii hea meel, et me hakkasime neid pilte tegema,» ütleb Maria. «Nii on hästi näha, kui tohutult kõht kasvab. Väga veider on, et mu kõht on nii suureks kasvanud ja veelgi veidram on, et see niimoodi ettepoole välja ulatub ja alla ei kuku!»

Kolmikud on kõhus kenasti ära pakitud ja kuna Maria on ka väga sale naine, on huvitav näha, kuidas tema kõht muudkui edasi kasvab. Mõistagi on naisel füüsiliselt päris raske olla, mistõttu ei ole ta viimasel ajal suurt muud teinud, kui vaadanud telekat, kuulanud podcast’e, maganud ja telefoni näppinud. Lapsed teevad kõhus valusalt mürglit, Mariat painavad kõrvetised ja Braxton Hicksi kokkutõmbed.

Beebiuudiseid peaks kuulma juba peagi, sest homme on Marial sünnitustähtaeg. Lapsed tulevad ilmale keisrilõike teel. Hoiame pöialt, et kõik läheks hästi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles