Just nii kaua läheb 2018. aastal aega armastuse avaldamiseks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Vaata järele, kui kaua läheb keskmiselt inimestel aega, et öelda oma partnerile need kolm olulist sõna. 

Kohtinguportaal Eharmony viis Suurbritannias hiljuti läbi uuringu, kust selgus, et käesoleval aastal läheb inimestel keskmiselt 137 päeva aega, et öelda oma partnerile «ma armastan sind».

2014. aastal avaldati partnerile tundeid ligikaudu kuu aega kiiremini ehk keskmiselt pärast 112 päeva, kirjutab Stylist.

Uuringust tuli välja ka huvitav fakt, et nende kolme sõna ütlemise kiirus sõltub elukohast. Walesis võtab see keskmiselt aega 163 päeva, mis on rohkem kui viis kuud. Šotimaal läheb inimestel aega 127 päeva ehk ligikaudu neli kuud. Kõige kauem ootavad armastuse avaldamisega londonlased, öeldes seda alles 194 päeva pärast ehk umbes pool aastat hiljem.

Suhteekspert Sara Davison selgitab, et oma tunnete avaldamine partnerile võtab tänapäeval kauem aega, sest valikuid on palju. «Mitme inimesega korraga kohtamas käimine on osa tänapäeva kohtingumaailmast. Nii läheb ka kauem aega, et tõsisesse suhtesse jõuda,» selgitab ekspert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles