SÕBRANNAGA NEW YORGIS: elu kõrgepingeliinidel ehk mida me ometi teinud oleme?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisbet Saue, Angela Aavik. Sõbrannaga New Yorgis.
Koht: Radisson Blu Sky Hotel
Liisbet Saue, Angela Aavik. Sõbrannaga New Yorgis. Koht: Radisson Blu Sky Hotel Foto: Ardi Truija / Eesti Meedia

Käed värisevad ja süda on paha - mida me ometi mõtlesime? Kaks Eesti naist ja poolteist kuud peadpööritavat New Yorki. Mis küll saaks valesti minna?

Eile hommikul umbes-täpselt 7.20 hoidsime pöidlaid rusikas ja ootasime õhkutõusu millegi suure ja maagilise poole. Me oleme mõlemad üpris impulsiivsed inimesed ning nii sai ette võetud meie senise elu üks suurimaid seiklusi. «Kui sa seda (töö)konkurssi ei võida, siis on see märk, et peame mõneks ajaks New Yorki elama minema!» laususin ma möödunud aasta detsembrikuus Liisbetile. Oli see saatus või ei - Liisbet jõudis konkursil viimasesse vooru, kuid töökohta ei saanud ning 3. jaanuaril pärast tunniajast kõne ja võitlust värisevate käte ja iiveldusega, olid meil lennupiletid meilis. 

Elu kõrgepingeliinidel

Veel enne, kui me kohvri pakkimisega alustasime, saime seiklusi rohkem kui rubla eest. Alustades küsimusest, kuidas kaks Eesti keskmist palka teenivat neiut ometi maailma ühes kalleimas linnas poolteist kuud ära suudavad eksisteerida, lõpetades hetkega, mil saime umbes kaks nädalat enne väljalendu teada, et vajame viisavabadusprogrammi asemel USAs viibimiseks hoopis viisat. Lendudele eelneval õhtul teatas meile aga lennufirma, et meie lend Tallinnast on mitu tundi edasi lükatud ning see tähendab, et jääme maha kahest jätkulennust. Õnneks saime harjutada enda kiirreageerimise oskust ning tänu Nordica klienditeeninduse kiirele reageerimisele saime siiski piletid varasemale lennule. Tõele au andes, me ei julenud enda pärale jõudmist lõpuni uskuda, kuniks jalg New Yorgi maapinda polnud puudutanud. Nagu Liisbet tabavalt ütles: terve viimane kuu oleme elanud kui kõrgepingeliinidel.

Mis meil plaanis on? Alustame kohe suurelt! Avastasime, et New Yorki jõudes käib siin veel viimaseid päevi moemaailma kõige kuumem üritus - New Yorgi moenädal. Võtame osa neljast sõust ning teeme kindlasti ülekandeid meie sotsiaalmeediasse ja portaali. Lisaks kohtume vingete ja veel vingemate eestlastega, kes siin linnas suuri tegusid teevad. Kas teadsite, et New York on suurepärane surfilinn? Meie ei teadnud, aga saame end siin proovile panna! Ka klubid-pubid-muuseumid ja vaatamisväärsused on kõik meie to-do listis. Meeletu linn meeletute võimalustega on kuueks nädalaks meie!

Seega - häälestage end (sotsiaal)meedia vahendusel meiega ühele lainele ning elage meie tegemistele kaasa. Meil on suurim rõõm kutsuda teid meiega reisile ja jagada enda seiklust kõigi teiega! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles