Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Ametlikult kinnitatud: friikartulid ja vahuvein on suurepärane kooslus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Esialgu üllatavana tunduv maitsekombinatsioon tasub eksperdi sõnul katsetamist. 

Maailmakuulsa Moët & Chandoni šampanjabrändi kommunikatsioonijuht Marie-Christine Osselin sõnas, et rämpstoit ja vahuvein sobivad väga hästi kokku, vahendab SheKnows.

«Eriti hea koosluse moodustavad vahuveiniga friikartulid, sest nad on krõbedad, soolased ja rasvased – kõik need omadused mängivad hästi vahuveini happelisuse ja mullidega,» soovitab Osselin. 

Järgmine kord, kui tahad oma friikartulite tellimusest viimast võtta, võid proovida sinna kõrvale klaasikest kihisevat. 

Tagasi üles