Vahva galerii: eestlasest fotograaf pildistab vallatult mehi

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Olin just pildistanud ühele naiskliendile seksika buduaari sessiooni, pesus ja nagu ikka naiselikke poose tegemas. Siis mõtlesin ühel päeval naljaga pooleks, et mis oleks kui teeks meestest samasuguseid, samades poosides nagu muidu naised arvavad end seksikalt olevat ja nii sündiski idee,» tutvustab Moment Pildis eestvedaja ja fotograaf.

«Ideele oli koheselt väga palju tahtjaid. Kõik tahtisid oma naist sellise pildiseeriaga üllatada. Ja siis tegime teoks esimese variandi - traktoriga seksikad autopesu fotod,» meenutab fotograaf, kes peidab end Moment Pildis brändi taga.

Esimest fotoseeriat jagati Facebookis ja tohutult palju naisi märkis enda meestuttavaid selle postituse alla: «Tundub, et naised väga tahavad enda meestest selliseid naljakaid pilte.» Teine seeria sündis hoopis sünnipäevakingina, kui mees soovis oma abikaasale naljakat üllatust teha. «Sain veel abikaasa sünnipäeva hommikul teate, et kingitus läks korda. Enne ma pilte avaldada ei saanud, sest ei tahtnud üllatust rikkuda.» Fotograafi sõnul on ta teinud ka hulga buduaari sessioone meestest, mis kunagi avalikkuse ette ei ilmu. «Igal juhul võtan vastu pildile nii mehed kui ka naised, millised nende soovid ka on -tõsised või naljakad,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles