Kuus kehakeele märki, mis valetaja reedavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kui kahtled, kas sinu partner sulle vaid tõtt räägib, peaksid end harima kehakeele osas. Kehakeeleekspert Traci Brown paljastab, mida vestluskaaslase juures tähele panna.

Nende kehakeel on üle võlli

Kätega vehkimine ja suursugused žestid reedavad potentsiaalse valetaja. Veelgi põnevam on asjaolu, et tõtt rääkivad inimesed teevad žeste pisut enne rääkima hakkamist, valetajad pärast jutu rääkimist.

Žestid ei lähe jutuga kokku

Enamus inimesi raputavad pead, kui nad millegagi ei nõustu. Kui valetav inimene iseendaga vastuollu läheb, võib tema kehakeel tema tegelikke mõtteid reeta.

Ei näita peopesasid

See ei pruugi olla vettpidav märk, kuid valetavad inimesed tihtilugu hoiavad enda käsi nii, et nende peopesad on vestluspartneri eest peidus.

Suletud silmad

See on huvitav žest. Kui inimene valetab, kipub ta varjama oma nägu või panema silmi kinni.

Suur naeratus

Vahetult enne valet võivad osad valetajad ette manada suure ingli-sarnase naeratuse. Nii näitavad nad alateadlikult, et on meeldivad ja usaldusväärsed inimesed.

Pruntis huuled

Kui inimene vastust välja mõeldes huuli pingutab või niisutab, siis on tõenäoline, et täit tõde sealt ei tule.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles