Võida piletid Sõbrannaga Kinno! «Reisisiht – pulm!»

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

5. septembril esilinastub romantiline komöödia, mis peaks olema maiuspalaks kõigile, kes armastavad sarkastilisi suhteid ja kübet musta huumorit.

5.-7.septembril toimub järjekordsed Sõbrannaga Kinno esilinastused viies erinevas kinos üle Eesti. Võta osa meie piletiloosist Facebookis või soeta piletid Apollo Kino kodulehelt.

Teel pulma kohtudes avastavad nad palju ühist: mõlemad vihkavad pruuti, peigmeest, pulma, iseend ja eeskätt teineteist.

Film «Reisisiht – pulm!» toob taas kokku Hollywoodi jumaldatud staarid Keanu Reevesi ja Winona Ryderi sotsiaalselt kohmetute Franki ja Lindsay rollis. Teel pulma kohtudes avastavad nad palju ühist: mõlemad vihkavad pruuti, peigmeest, pulma, iseend ja eeskätt teineteist. Olles nädalavahetuse üritustel sunnitud pidevalt kokku puutuma ning kuna nende rõõmutu olek teisi külalisi eemale peletab, mõistavad Frank ja Lindsay, et kui kellegagi piisavalt kaua suulist lahingut pidada, võib kõike juhtuda. Kui kirg tülitsemisest võitu saab, tuleb otsustada, kas peale jääb südamehääl või terve mõistus.

Peaosades Winona Ryder («Stranger Things», «Sügis New Yorgis», Keanu Reeves («John Wick», «Maja järve ääres»). Režissöör ja stsenarist Victor Levin, produtsendid Gail Lyon, Elizabeth Dell, Robert Jones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles