Moemaailm avardub: ASOS tõi turule ratastooli kasutajatele mõeldud komplekti

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud välismaine internetikaubamaja ASOS on toonud turule spetsiaalselt ratastooli kasutajatele disainitud vihmakindla komplekti.

Tegemist on riideesemega, mida saab kanda eraldi kahes tükis ja ühtlasi ka lukkude abil kinni tõmmata kombinesooniks. Komplekt on valminud koostöös Chloe Ball-Hopkinsiga, kes on ise ratastooli kasutajast modell ning reporter. 

Disainimisel on silmas peetud justnimelt ratastooli kasutajaid ja arvestatud nende vajadustega. Komplekt on vihmakindel ja sobib kandmiseks ka kõigile teistele, kirjutab Glamour.

Internetikaubamaja ASOS, mis pakub tooteid erinevatelt brändidelt, annab välja ka oma kollektsioone ja viimasel ajal on nad südameasjaks võtnud just eriliste vajadustega klientide huvid. Nende eesmärk on muuta ligipääs riietele lihtsamaks kõigile gruppidele.

ASOS kirjutab oma kodulehel, et nad võtavad vastutuse klientide positiivse minapildi kujunemise ja vaimse tervise eest. Bränd on varasemalt välja andnud näiteks sooneutraalse kollektsiooni ja laiendanud pluss-suuruses naistele mõeldud toodete valikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles