Naine24.ee lugejamängu võitja tegi läbi stiilimuutuse juustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi pärast stiilimuutust juustele.
Kairi pärast stiilimuutust juustele. Foto: Mihkel Maripuu

Kairi Vikat on 20-aastane Valgamaa neiu, kes ühel varasügisesel hommikul Naine24.ee üleskutsel enda sasisoengust pildi lasi teha, selle portaali toimetusele saatis ja õnneliku juhuse tahtel stiilimuutuse tippjuuksuri käe all võitis.

Augustikuu eelviimasel päeval kuulutas Naine24.ee välja mängu, milles osalemiseks tuli kirjeldada või kaameraga üles võtta enda hommikune sasisoeng. Jagamisele läksid Avoni uued Advance Techniques püsivärvid ning Avoni kinkekomplektid juuksehooldustoodetega.

Kõigi pildisaatjate vahel loositi juba septembrikuu keskpaigas välja üks lugeja, kelle juustele lubasime anda uue elu Olga Ceruse abil Maakri Hairexpressis. Võitjaks osutunud Kairi sõitis stiilimuutuse päevaks Tallinnasse kohale Valgamaalt, Laatrest.

Kairi on loomulikult kartulikooretooni juustega, nagu nii paljud teisedki eestlased. Oma kiharaid hakkas neiu värvima juba kuskil 10-aastaselt, aga pigem on ta eelistanud triipe – kas siis blonde, musti või punaseid.

Järgmiseks oli tal plaanis jällegi soengule punasega särtsu lisada – värvgi oli koju valmis ostetud. Siis nägi ta aga Naine24.ee mängu kuulutust, võttis nõuks osaleda ning sai võimaluse enda juuksed professionaali kätte usaldada. Stiilimuutuseks valis Kairi enda juuksetoonile kõige lähedasemad – blondid värvid.

Olgaga lepiti kokku, et Kairi juustel kasutatakse kaht püsivärvi – alumisele kihile kanti Avoni Advance Techniques värvi numbriga 9.13 ja pealmistele juustele heledamat blonditooni numbriga 12.01. Kuigi muutumismäng toimus juuksuritoolis, saab igaüks Avoni juuksevärve edukalt ise kodus kasutada.

Juuste heledamaks värvimisel soovitas Olga lasta tootel umbes kolmveerand tundi mõjuda, kuid tumedamaks toonimisel piisavat poolest tunnist. Nii tuli Kairil pärast juuste värvimist kannatlikult oodata 40 minutit, mis läks aga stiilimuutuse meeskonnaga lobisedes üpris kiiresti.

Värv maha pestud, võttis juuksur kätte käärid. Olga käe all said neiu juuksed järguliseks ning ka sirge tukk lõigati ette. Kairi poolt protesti ei kostunud, tema oleks enda sõnul võinud lasta oma juustega ükskõik mida teha – kas või viimseni maha lõigata.

Äärmustesse Olga ei laskunud, jättis neiule poolpikad kiharad, mida lõpuks veel sirgendas – seda teeb muide Kairi ka ise regulaarselt, et oma lainelisi juukseid siluda. Seejärel veel viimased viimistlusvahendid soengu sättimiseks ja püsivuseks ning valmis ta saigi!

Kokku kestis stiilimuutus ligi kaks ja pool tundi. Ja tulemus? «Väga uhke!» leidis uue soengu kandja ise. Juuksuritoolist suundus Kairi otse pealinna südamesse kaubanduskeskuseid ja vanalinna uudistama ning muidugi selleks, et ka teised tema värsket ja võluvat välimust imetleda saaksid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles