Paneb muigama: Jennifer Lopezi julge moevalik jäi koomikule hambu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

#SLAY

A post shared by Senan Byrne (@senan_byrne) on

Popstaar Jennifer Lopez kandis hiljuti väga omapärast ja silmatorkavat riietust, kandes Versace saapaid vaid valge triiksärgiga ja ilma püksata. hoolikalt valitud komplekt jättis mulje, nagu tal oleks püksid rebadel. Pole ime, et see jäi silma Iiri veebikoomikule Senan Byrne’ile, kes kuulsuste fotosid järele matkib.

«Ma olen «interneti asju» teinud viimased neli aastat,» tunnistas Senan Byrne Bored Pandale. «Alguses tegutsesin Vine’is. Aga Vine suri ära ja nüüd otsin meeleheitlikult võõraste heakskiitu teistel platvormidel.»

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com / Scanpix

Byrne teeb kuulsuste pilte järele oma sõprade meelelahutuseks ning peab seda ka kõige olulisemaks põhjuseks, miks üldse midagi avaldada. «Mõned üritavad sellest teha oma tööd ja sissetulekuallikat. Mina ja mu sõbrad teeme seda vaid nalja pärast,» ütleb ta ja peab seda vaid kõrvalproduktiks, kui miski internetis nii populaarseks osutub ja edasi levib, nagu tema nali Jennifer Lopezi riietuse üle.

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: URBRO / MEGA / Scanpix

«Sattusin sellele fotole tänu oma naisele, kes seda kuskil sotsiaalmeedias nägi,» lisas ta. «Eeldasin, et paljud üritavad samamoodi riietuda, et olla nagu J. Lo ning tahtsin seda teemat edasi arendada ja neid katseid parodeerida.

Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: Array / MEGA / Scanpix
 

The only food fit for the Royul Wedding #royalwedding

A post shared by Senan Byrne (@senan_byrne) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles