Sõbranna soovitab: festivalinauding ootab sel nädalavahetusel Lõuna-Eestis

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsikurmu muusikafestival 2017
Intsikurmu muusikafestival 2017 Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Täna on reede, mis tähendab, et festivalide külastamiseks on kätte jõudnud järjekordne soe ja suvine nädalavahetus. Seekord soovitame pakkida asjad ja võtta suund Lõuna-Eestisse, sest selle nädalavahetuse parimad muusikaelamused ootavad just seal. 

MIS: Intsikurmu muusikafestival 2018
KUS: Intsikurmu metsapargis Põlvas
MILLAL: 03.-04.august

Intsikurmu on head muusikat, kunsti ja loodust ühendav festival, mis toimub idülliliselt valgustatud Intsikurmu metsapargis Põlvas. Festivali eesmärk on süvendada inimestes kultuuriarmastust, pakkudes kvaliteetset muusikat, valguse- ja videoinstallatsioone, kunstitaieseid, välikohvikuid ja ka olemise- ning mõtlemisealasid. Kahe päeva jooksul koondub kolmele erinevale lavale terve hulk nii Eesti kui ka välismaiseid artiste, lisaks saab tantsu lüüa ka öödiskodel. Festival sobib hästi külastamiseks kogu perele, sest festivalialalt leiab ka spetsiaalselt lastele mõeldud Lastekurmu, kus nii pisemad kui suuremad saavad puhata, mängida, ajusid ragistada või niisama mõnusalt olla.

Vaata veel!

 

MIS: Eesti Hip Hop Festival 2018
KUS: Tartumaa Tervisespordikeskuses Elva külje all
MILLAL: 03.-04.august

Hip-hopi austajaid ootab sellel nädalavahetusel juba traditsiooniline Eesti Hip Hop Festival, mis seekord tavapärasest nädalakese varem aset leiab. Küll aga on laval fännide rõõmuks Eesti legendaarsed hiphop artistid nagu näiteks Genka, Reket, 5MIINUST, Arop, Beebilõust, Põhjamaade Hirm ja Bad Art, ning üles astuvad ka uued tõusvad tähed nagu Mick Moon ja Nublu. Esindatud on ka välismaised artistid, kokku astub lavale üle 30 esineja. Lisaks saab kätt (ja jalga) proovida tänavakorvpallis ning tantsulahingutes, julgemaid ootab avatud mikrofon.

Vaata veel!

 

MIS: Leigo järvemuusika festival 2018
KUS: Leigo talus Valgamaal
MILLAL: 03.-04.august

Leigo järvemuusika festival on suve kohustuslik peatuspaik kõigile klassikalise muusika austajatele. Leigo talu peremehe unistusest, kuulata kaunist muusikat vabas looduses, alguse saanud festivali eesmärgiks on klassikalise muusika populariseerimine. Sel aastal leiab festival aset juba 21.korda ja pakub oma lummava valgusshow ning looduskauni asukohaga festivalielamust ka neile, kes igapäevaselt klassikalist muusikat ei kuula.

Vaata veel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles