Viis kehakeelenippi meestele, kuidas naistes huvi äratada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

Kui tahad naiste seas edu saavutada, pead kehakeelele rohkem tähelepanu pöörama. See võib olla olulisemgi kui sõnaosavus ning on kindlasti olulisem kui su välimus.

Hea kehakeel jätab naisele võimsa esmamulje ja püüab tema tähelepanu õigetel põhjustel. Seetõttu ei tohiks kehakeelt flirtides alahinnata. Art of Charm jagab mõned nipid, kuidas naistega kohtudes paremini käituda.

Kui ei oska, siis teeskle. Kui teatud asjad ei tule sinu jaoks loomulikult välja, oled sunnitud teesklema. Nii saad õige tunnetuse peagi kätte ja see saab sulle omaseks. Kui sa ei tunne end parasjagu väga enesekindlalt, siis püüa seda siiski välja näidata, aju tuleb hiljem asjaga kaasa.

Naerata! Naeratades tõstad sisimas ka enda tuju ja mõjud kõrvalseisjatele meeldivamalt. Kui sa oled tõsise (või kurja) näoga, seostavad teised sind negatiivsete tunnetega ning sul on raskem naistele ligi pääseda.

Arvesta ärevusega, kui naisele lähened. See on täiesti loomulik, kui pelgad tõrjumist ja võid seetõttu tunda, et mugavam on eemal seista ning keha kaitses hoida. Seetõttu võid endalegi märkamatult käed rinnale risti panna. Kui tunned pinget, siis ole oma kehahoiaku suhtes veelgi tähelepanelikum. Püüa lõõgastuda ja olla positiivne.

Ole teadlik, et inimesed märkavad sind kogu aeg. Isegi kui keegi sind otseselt ei vaata, ollakse teadlik su kehakeelest ka toa teise nurka. Treeni end mõttes olema avatud ja lõbus kogu aeg, mitte ainult siis, kui üritad ühele kindlale naisele muljet avaldada.

Jälgi oma kehakeelt mitu korda päevas. Enda jälgimine aitab sul harjutada teadlikkust sellest, milliseid siganeele oma käitumise ja kehahoiakuga välja annad. Kui hakkad end regulaarselt kontrollima, siis märkad paremini oma nõrkusi ja halbadest harjumustest lahti lasta. Mida rohkem harjutad, seda vähem pead selle peale mõtlema ja lõpuks saab see märkamatult oskas sinust endast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles