Võimas naine! Beyonce teeb Vogue'i septembrinumbriga ajalugu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS / Scanpix

Beyonce on alati olnud mõjuvõimas naine, keda paljud endale eeskujuks seavad. Ameerika Vogue'i septembrinumbri kaanestaar on taaskord hakkama saanud millegi ainulaadsega, palgates esmakordselt ajaloos endast kaanefotot tegema tumedanahalise fotograafi, vahendab HuffPost. 

Ameerika Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour on tuntud oma kontrolliva loomu poolest, valides tavaliselt oma soovi järgi välja ka moepiibli kaanefotol olevate modellide riided. Seekord on Beyonce'le usaldatud tavapärasest suurem võim kogu ajakirja septembrinumbri kokku panekul, lastes staaril endal otsustada, millised fotod temast ajakirja lähevad. Allikad vahendavad, et ka kaaneloo peakirjad on Beyonce'i enda poolt kirjutatud. 

Staari soovi kohaselt pildistab ajakirja kaanefotot 126 ilmumisaasta jooksul esmakordselt tumedanahaline fotograaf Tyler Mitchell, kes on vaid 23-aastane. 
«Ma kujutan tumedanahalisi ja värvilisi oma fotodel tõeliste ja loomulikena,» ütleb Mitchell ise, kes on pildistanud näiteks ka Marc Jacobsi ja Givenchy moemajadele. Wintour ise oleks tõenäoliselt kaanefoto jaoks eelistanud fotograafi, kellel on suuremad kogemused. «23-aastane tumedanahaline fotograaf saab Vogue'i kaane jaoks pildistada ainult sellepärast, et Beyonce kasutas ära oma mõjuvõimu,» sõnab allikas. 

Vogue'i esindaja ei ole nõustunud väiteid kommenteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles