Milline meik on sel sügisel moes?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jumestuskunstnik Loore Härmat annab terviseajakirja Üks oktoobri/novembrinumbris nõu, milliseid värve tänavu sügisel meikimisel kasutada.

Ta märgib, et nagu ka riietusmoes, domineerivad alanud sügishooajal meigimoes samuti pruuni varjundid, eriti lauvärvide valikus.

Need, kes eelistavad külmi toone, võiksid Loore sõnul silmameigi puhul kasutada lillaka varjundiga pruuni. Soojemate toonide armastajad võiksid aga proovida kuldse või oranžika varjundiga pruuni.

«Kes tahab, et silmameik oleks tugevam ja konkreetsem, võib joonistada ülalaule musta lainerijoone, tagasihoidlikm on hajutatud pruunikas suitsusilm. Kasutada võib nii matte kui ka moodsaid pärlmutterkuldseid lauvärve.»

Huulemoes on Loore sõnul moes nii klassikaline kärtspunane kui ka veidi hillitsetum telliskivipunane, mis harmoneerub väga hästi ka riidemoes olevate toonidega, näiteks sinepikoolase, karmiinpunase ja pruuniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles