Ole eluga kursis: need on Instagramis kõige populaarsemad jalatsid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adidas NMD uus mudel.
Adidas NMD uus mudel. Foto: Hannibal Hanschke / Reuters /Scanpix

Tänapäeval ei otsita moejuhiseid enam nii väga ajakirjadest vaid hoopis Instagramist, kus trendikad ja stiilsed oma välimust teistele eeskujuks toovad. Mis puutub vabaajajalatsitesse, siis ühed neist trumpavad kõik teised üle.

Andmetele spetsialiseerunud ettevõte Forward2Me lõi numbrid kokku ja selgitas välja, et Adidase NMD tossusid on fotodel tag’itud üle 5,7 miljoni korra, mis teeb neist kõige trendikamad jalatsid kogu Instagramis, edastab Daily Mail.

Adidas NMD jalatsid ei ole odavad – hinnad kõiguvad sõltuvalt müüjast, kuid jäävad ikka üle saja euro. Instagrami modellide seas on eriti hinnas pastelsetes toonides tossud.

Näha on, et inimestele meeldib nn vanakooli disain ja teatud mudelitele jäädakse truuks. Populaarsuse järjekorras on viis kõige sagedamini pildistatud vabaaja- ja spordijalatsit Instagramis:

1. Adidas NMD,

2. Adidas Yeezy 350,

3. Vans Old Skool,

4. Adidas Superstar,

5. Converse Chuck Taylor All Star.

 

A post shared by アイナ (@aiii____617) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles