Eestimaalaste lemmikfantaasia on grupiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

TV3 ja Turu-Uuringute ASi koostöös läbi viidud suurest seksiuuringust selgub, et grupiseks on eestimaalaste peamine fantaasia - sellest unistab tervelt viiendik küsitletutest.

Veidi vähem fantaseeritakse endast märgatavalt nooremast partnerist ja avalikus kohas seksimisest.

Endast palju vanemast partnerist või seksist maailmakuulse inimesega unistab 11 protsenti küsitletutest. Tervelt kümnendik inimestest unistab seksist samasoolise partneriga. Ja 9 protsenti seksist kohaliku kuulsusega.

Lisaks selgub uuringust, et 4 protsenti Eesti naistest ja vaid üks protsent Eesti meestest on olnud vahekorras Araabiamaadest pärit inimesega. Aasiast pärit partneriga on aga seksinud koguni 7 protsenti Eesti meestest ja 2 protsenti Eesti naistest.

Seks teist nahavärvi inimesega on üldiselt aga peamiselt noorte ja meeste fantaasia - sellest unistab ligi kolmandik kõikidest meestest ja 40 protsenti kõikidest alla 19-aastastest. Kõikide naiste seas on rassidevaheline seks vaid kümnendiku fantaasiaks.

Muu seas selgub uuringust veel, et enamik ehk 51 protsenti eestlastest taunib sado-maso seksi, samas kui muukeelsetest taunib seda vaid 43 protsenti. Sado-maso seksiga tegelemist või sellest fantaseerimist tunnistas 8 protsenti eestlastest ja 10 protsenti muukeelsetest inimestest.

Sel suvel viis TV3 läbi Eesti suure seksiuuringu, mis on saatesarja «Seksi ja küla» kaheksa osa aluseks. Uuring kaardistas eestlaste seksuaalelu sageduse ja seda, kui rahul oma sugueluga ollakse. Uuringus osales 1000 eestimaalast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles