Birgit Õigemeel naudib värsket armusuhet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Superstaarisaate kasvandiku Birgit Õigemeele süda põksub uue õnne rütmis – naine ei tee enam saladust, et on muusikaärimees Indrek Sarrapiga paar, kirjutas Kroonika.

Koos on olnud Õigemeel (23) ja Sarrap (33) pool aastat, kuid naise sõnul olid nad tuttavad juba enne seda, kui avastasid teineteises õige – niisiis ei olnud see armumine esimesest silmapilgust.

«Saime tuttavaks umbes kaks aastat tagasi, sõpradeks aga eelmisel aastal ühise jõulutuuri ajal ja suhteks kujunes see juba natuke hiljem,» rääkis lauljatar.

Õigemeele sõnul võlus ja võlub teda mehe puhul, et ta on üdini positiivne, heatahtlik, sõbralik, hea huumorisoonega, aus, armas – ühesõnaga kõik.

«Birgit on väga siiras, lõbus, armas, ilus, tark ja osav – millest veel tähtsam on see, et meil on ühesugused väärtushinnnagud elus ning ühised huvid,» kiitis Sarrap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles