Ines Karu: kui inimesed lapsi saada ei soovi, milleks siis abielluda?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu
Ines Karu Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Äsja oma pikaaegse elukaaslase Martin Saloga abiellunud Ines Karu-Salo (26) ütles ajakirjale Naised, et abielu näitab ära, kas mees ja naine on valmis võtma vastutust perekonna ees.

«Soovime ju, et nii iseenda kui ka laste elu oleks õnnelik, püsiv ja turvaline. Kui inimesed peret luua ehk koos lapsi saada ei soovi, milleks siis üldse abielluda? Õnnelikult koos saab olla ka ilma abieluta,» selgitas Ines.

Naine usub, et noortel inimestel on täiesti normaalne abiellumise ees veidi hirmu tunda, ning tunnistab, et paar aastat enne kihlumist oli ka temal kerge hirm põues, mis hiljem kadus.

«Me ootasime suhtega nii kaua, kuni tõesti tundsime, et abiellumine on õige samm, meie suur soov. Inimene peakski laskma suhtel liikuda rahulikus tempoes, ilma liigsete mõjutusteta, kuni ta tunneb, et teab, mida teha tahab. Ei tasu asju üle mõelda, ühel hetkel sa tead, mis on sinu jaoks õige. Õpi enne iseennast ja armastatut tundma,» rääkis Ines.

Noore naise jaoks on suhtes kõige olulisem hoolimine ja austus, kuid samas tõdes ta, et suhte nimel tuleb ka ühiselt pingutada. «Kui su kõrval on inimene, kes sind tõeliselt õnnelikuks teeb ja kellega koos tahad ühist elu rajada, kelleta ei kujuta oma elu enam ettegi, siis on see pingutus kindlasti vaeva väärt,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles