Kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar meeste pärast ei võitle

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.
Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar. Foto: SCANPIX

Kuigi kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar (33) on väga lähedased ja sarnased ning otsivad ka suhetes samu väärtusi, pole nad enda sõnul samasse poissi kunagi armunud olnud, selgub ajakirjast Naised.

Ja sellist olukorda ei saakski nende puhul kunagi tekkida. «Armumine eeldab ikkagi teatavat avatust või valmidust seda inimest romantilise nurga alt näha. Kui mõni mees juba ühele meist erilisemat tähelepanu pöörab, välistab see teise jaoks automaatselt selle mehe nägemise kirglikus võtmes,» selgitas Katrin, kuidas suuremad võitlused meeste pärast on nende suhtes ära jäänud.

Samas nentis Elo, et on ette tulnud vastupidised juhuseid, kus üks ja sama mees püüab semmida korraga mõlema kaksikõega, et neid omavahel rivaalitsema panna, aga see tähendas selle mehe jaoks juba ette kaotust.

«Manipulatsiooni õnge minemine on välistatud - pole ju mõtet võistelda, kui võit ei paku rõõmu. Ei saa rivaalitseda inimesega, kelle õnn on sama oluline kui iseenda oma,» lisas Katrin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles