Ülle Lichtfeld: ükskõik mis ameti kõrvalt on raske ema olla

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt - riigikogu liige Indrek Saar ja näitlejanna Ülle Lichtfeldt
Presidendi vastuvõtt - riigikogu liige Indrek Saar ja näitlejanna Ülle Lichtfeldt Foto: Liis Treimann

Näitlejanna Ülle Lichtfeld (41) on emana uue eluetapi lävel - nüüd käivad koolis tema mõlemad tütred. Ajakirjas Naised tunnistas ta, et kui käid tööl, on paratamatult raske ema olla - ükskõik mis ameti kõrvalt.

Siiski ei ole sügise tulek, uue tööhooaja algus teatris ja kooli algus sel aastal tema ja Indrek Saare peresse lisapingeid toonud. Seda just eelkõige põhjusel, et ta on õppinud elama olevikus ja mitte üle mõtlema.

«Eks elu paneb paika, kuidas minema hakkab. Elu on ka näidanud, et kõik sujub, kui vaid tahta./../ Lihtsalt tuleb osata ja õppida oma aega jagama,» selgitas Ülle.

Näitlejanna peab emana oluliseks oma laste toetamist õppimisel, hetkel eelkõige noorema tütre abistamist, kellele ta ise tähed-numbrid ja lugemise selgeks õpetas. «Aleksandra on lugemishimuline, meil on traditsioon, et ühel õhtul loeb unejutu mina talle, teisel õhtul loeb tema mulle. Niimoodi olen üritanud teda lugema harjutada,» rääkis Ülle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles