Lugeja kirjutab: minu soenguäpardus

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Ma ei ole suuremat sorti katsetaja selles osas, mis puudutab minu juukseid, kuid ükskord juhtus see ka minuga - ühtäkki oli mu pea täiesti lilla ja peoni oli aega vaid tund aega, kirjutab Triinu.

Püüan enamasti suhteliselt kindlat joont hoida, et mitte ämbrisse astuda soengu seadmisel, ometi juhtus see ka minuga! Enne õhtust pidu otsustasin juuksed värvida säravaks šokolaadipruuniks - nii sel värvipakendil seisis.

Minu teada on šokolaad ikka pruuni värvi, kuid juuksed värvusid hoopis punakaslillaks, ehmatades mu täiesti ära. Olin sel hetkel üksi kodus ja väljaminekuni oli jäänud umbes tunnike. Olin täiesti muserdunud ja helistasin emale, et ta tooks kiire värviabi.

Palusin tal koju tulla ja kaasa osta tumepruuni värvi, mis mu juuksetuka päästaks, sest sellisena ei julenud ma kohe kindlasti kodust lahkuda. Õnneks lahenes juukseskandaal koduseinte vahel ja ilma suurte pealkirjadeta.

Üks teine äpardus juhtus mul kulmuvärviga. Tegemist oli mu gümnaasiumi lõpetamise eelse õhtuga ning mu õde värvis endal kulmusid. Ta pakkus, et võib värvida minul ka, sest siis ei pidavat tükk aega sellega vaeva nägema. Lubasin. Kõik oleks olnud hästi, kui see värv poleks otsustanud mu nahale pidama jäädagi.

Me hõõrusime kõigega, mis vähegi pähe tuli, et värvi maha saada - meigi- ja küünelakieemaldajaga, isegi Fairyga -, kuid tulemusteta. Järgmiseks päevaks oli suurem osa värvist siiski imekombel maha kulunud, väljanägemise päästsid tähtsal õhtul jumestuskreem ja peitepulk.

Pärast selliseid kogemusi olen hakanud selliseid värvimisi, lõikuseid ja iluprotseduure tegema igaks juhuks vähemalt paar päeva ette, et mitte jääda ajahätta, kui midagi peaks viltu minema. Pealegi on väljanägemine paari päeva pärast ka loomulikum, eriti pärast esimest juuksepesu.

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel põneval teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Triinu saab Avoni juuksevärvi koos hoolduskomplektiga, mis sisaldab šampooni, palsamit ja värvi lukustavat hooldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles