Helen Sürje: emotsionaalselt olen lubanud endale väga suuri tundeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sürje
Helen Sürje Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Sügisest lõpetab Helen Sürje nii Bingo-loto kui ka Uuno raadio suvehommiku saatejuhina ning ütleb ise, et eks näis, mis edasi saama hakkab, sai lugeda ajakirja Mood septembrinumbrist.

Praegu on Sürje enda sõnul punktis, kus ta tahaks elu rahulikumalt võtta ja teha midagi, mis talle päriselt meeldib – väljundit otsib ta seniajani. «See päris õige naelapea-pihta minu asi ei ole veel saabunud, aga ta on päris lähedal ja ma olen kindel, et kõik läheb hästi,» rääkis ta.

Samas tunnistas naine, et kuigi võib tunduda, et ta elu rahulikult kindlat rada pidi kulgeb ja suuri riske ta ei võta, siis emotsionaalselt on ta endale lubanud väga suuri tundeid.

«Võib-olla ei ole minu elamise äärmus siiani väljendunud loomingus või töö valikus. Elan ennast tihti välja lähedastes kontaktides teatud inimestega, kus ma julgen end vabaks lasta,» ütles Sürje, et tal on hea meel ka ülevate tunnete kogemise üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles