Merle Jääger sai elukaaslase abiga hirmust üle

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger.
Merle Jääger. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tavaliselt kartmatu Merle Jääger alias Merca (45) sai sel aastal seoses setu muinajuttudel põhineva näidendi vägede juhataja töö enda peale võtmisega tõelist hirmu tunda, kuid suureks toeks väljakutse ületamisel oli naisele elukaaslane Imre, kirjutab ajakiri Naised.
 

Karmist välimusest hoolimata tundub, et mehele meeldib väga Merca eest hoolitseda: küll toob ta naisele intervjuu ajal janukustutavaid jooke, siis jälle aitab tal mõtteid täiendada.

Merca tunnustab elukaaslase tuge, mis aitas tal lavastamisega kaasnenud hirmu ületada. «Tegelikult on mul tehnilise poole pealt hästi tiimikaaslane olnud Imre. Ta ehitas meile väga hea hobuse, leidis viisi, kuidas ilma elektri ja tossumasinata saaks tossu. Täitsa üksi oleks seda asja väga keeruline teha.»

Imre omakorda lisab, et Merca ja tema moodustavad omavahel nii teatris kui ka igapäevaelus väga hea tiimi. «Kui mingisugused probleemid on, siis need lahenduvad väga kiiresti. Vaja lihtsalt natukene mõelda ja kõik laabub.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles