Viis trikki käte noorema välimuse välja võlumiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Käed saavad kogu aeg palju vatti, eriti kui oled väga tegus perenaine ja tööd ei karda. Kahjuks tähendab see ühtlasi, et käed vananevad kiiremini kui ülejäänud keha.

Sa võid näost välja näha kui nooruslik tahes, aga käed reedavad su vanuse nagunii. Ära unusta ka oma käte eest korralikult hoolitseda, et need jätkuvalt kaunid välja näeksid. Pure Wow avaldab viis tarkusetera nooruslike käte hoidmiseks.

Kasuta vananemisvastast kätekreemi

Kätekreemi kasutamine on nagunii vältimatu, kuid ka seda tehes saab paremini. Investeeri kätekreemi, mis sisaldab ka vananemisvastaseid komponente. Kreem on küll kallim, aga seda väärt.

Kanna ikka kummikindaid

Koristamisel kinnaste kandmine võib olla esialgu väga ebamugav ja tüütu, aga varsti harjud ära. See on käte hoidmiseks hädavajalik! Kuum vesi ja kodukeemia kuivatavad käte nahka nii palju, et nahka tekivad lõhed. Selle vältimiseks ja käte välimuse parandamiseks võiksid isegi käsi enne kinnaste kätte panekut kreemitada, siis saab kreem paremini toimida ja käsi sügavalt niisutada.

Ole küünelakkide suhtes pirtsakas

Oled ehk märganud, et paljud tuntud brändid väldivad oma toodetes teatud kemikaale. Mõni läheb veel kaugemale ja lisab laki sisse õlisid, mis küüneplaati niisutavad ja toidavad. Enamasti tähendab see jällegi, et need küünelakid on keskmisest kallimad, kuid pikas plaanis tuleb mõelda tulevikule ja ennast hoida.

Toida oma küüsi

Küüneõli on üks igavesti hea toode, mis aitab küünenaha narmendamist vältida, aga see teeb ka sõrmed nooruslikumaks, sest annab neile värske ja pringi välimuse. Soovitud tulemusesaamiseks võid kasutada küüneõli kas või mitu korda päevas.

Kasuta päikesekaitsekreemi

Isegi kui sa ei harrasta paljastavaid riideid kanda, on käed ikka väljas ja vajavad päikesekaitsekreemi. Käeseljad vananevad väga kiiresti just päikesekiirguse tõttu, sest nahale tekivad kortsud ja pigmendilaigud. Kreemita, kreemita, kreemita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles