«Minu imelise elu» Tiina: Manhattanil on suhted pealiskaudsed, aga nauditavad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Tiina.
«Minu imelise elu» Tiina. Foto: Kanal 11

Kanal 11 saatesarja «Minu imeline elu» tänases jaos rääkisid neli naist väljas pidutsemas käimisest ning sellest, kas ja kuidas lõbutsetakse sõpradega suhte kõrvalt.

Ukrainlanna Olja ja tema abikaasa arvamused lähevad väljas käimise koha pealt lahku. Kui naine naudib enda lille löömist ja kokkusaamisi sõpradega täiel rinnal, siis tema mees eelistab pidutseda vaid tähtpäevadel ja ka siis pigem varem prallelt lahkuda.

«Väljas minuga mees eriti koos ei käi. Mõnes mõttes see on kurb, sest ma vahel tahan mehega käia. Seda juhtub harva, kui ta tuleb. Samas, kui ma mõtlen teistpidi, et ta oleks peolkäija, siis see mulle ka ei sobiks,» arutles Olja.

Kuigi abikaasale ei ole naise pidudele tükkimine alati meeltmööda, ei kuula ta Oljat hiljem üle. Niisamuti ei päri ka naine, kus ja kellega tema mees oma sageli ettetulevatel komandeeringutel aega veedab.

Olja mehel pole ka muretseda eriti vaja, sest ega naisele pidudel palju ligi ei tükita, aga seda ilmselt põhjusel, et veetlev ukrainlanna tavaliselt koos suure seltskonnaga ringi liigub. Samas on flirt ja meelitused naise sõnul alati teretulnud.

Tema pilk jääb aga pidama hoopis rohkem naisterahvastel. «Nad näevad välimusega rohkem vaeva,» selgitas Olja. «Mehed siin Eestis ei ole nii hoolitsetud, oma välimusest nad ei hooli niivõrd kui kuskil mujal,» nentis naine ning tõi võrdluseks Riia peod, kus näeb mehi sama üleslööduna kui naisi.

Glamuuri ja pidusid armastab ka 28-aastane Tiina, kes on viimased kaheksa aastat elanud Ameerikas ja sellest viis aastat New Yorgis Manhattanil. Meestega jagelemist väljas käimise üle tal aga ette ei tule, sest sealmail luuakse suhteid kiirelt, kuid lühikeseks ajaks.

«Ma vist isegi ei tea kedagi, kes oleks olnud koos üle poole aasta ja elaksid Manhattanil,» tõdes naine. Tiina sõnul ei tule seal suhetest midagi välja, sest kuklas tiksub pidevalt mõte, et homme ilmub silmapiirile keegi parem.

«Sellepärast need suhted ongi pealiskaudsed. Pealiskaudsed, aga samal ajal ka nauditakse kogu koosolemist,» tähendas ta. Kaaslasi pidavat inimesed New Yorgis leidma kõikvõimalikest paikadest – kas või liftist või koridorist.

Kindlasti saab uusi kohtinguid ka pidudel kokku lepitud. Muide, Manhattani ööklubides kannavad eestlanna kinnitusel kõrge kontsaga kingi ja miniseelikuid kõik naised, olenemata pikkusest või laiusest. Tiina selgitab seda valehäbi puudumise ja ka anonüümsusega.

New Yorgis külvatakse iga enesekindel naine komplimentidega üle ning õhtu lõpuks leiavad kõik endale kellegi. «Selleks ei pea olema iludus. Kui sa naeratad, on sulle kõik uksed lahti,» rääkis Tiina Ameerika elu-olust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles