Edda Paukson on taas armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Erakogu

Kolm aastat tagasi abikaasa Eduardi kaotanud astroloog Edda Paukson astub elule rõõmsalt vastu – tema tänavune suvi on olnud täis romanssi, vahendas Õhtuleht Naistelehte.
 

Õigupoolest on 62-aastasel Eddal ustavaid meessõpru suisa mitu ning kuigi mõned neist jäävadki vaid headeks sõpradeks, on ta leidnud ka silmarõõmu.

«Mul on see suvi olnud üks suur otsimiste, leidmiste ja valikute aeg,» ütleb Edda, et ega tal lõputult aega oodata pole, kuid samas pole ta ka nii vana, et ei võiks endale uut võimalust anda.

Edda on asjade käiguga rahul, sest kavaleride tähelepanust puudu ei tule: «Igale naisele ju meeldib, kui vastassugupool neid märkab, neist hoolib ja meeles peab.» Ka teistel üksi jäänud naistel soovitab Edda end kokku võtta ja pärast raskeid aegu ikka pea püsti edasi minna, ükskõik kui raske see ka poleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles